ANIMATIE HOUDT DE AANDACHT VAN DE KIJKER

Internetgebruikers hebben een korte aandachtsspanne en besteden een beperkte hoeveelheid tijd aan een video of artikel. Animatie roept emoties op die resoneren met de kijkers. Het zorgt voor gesprekken en zorgt ervoor dat je publiek het verhaal wil volgen.

Bovendien zijn mensen tegenwoordig gewend aan opdringerige marketingadvertenties. Vaak doorzien ze gewoon alle witte ruis die de advertenties veroorzaken. Animatie is echter minder bekend als marketingtool. Mensen besteden dus meer aandacht aan geanimeerde video dan aan traditionele advertenties.

Met zo’n groot aantal video’s die allemaal de aandacht van kijkers proberen te trekken, wordt het voor bedrijven moeilijk om door de ruis te snijden. Een ander pratend hoofd of een saaie uitlegvideo zal gewoon niet werken. Je hebt betrokkenheid nodig en geanimeerde video helpt je daarbij. De meerderheid van de consumenten geeft de voorkeur aan video-inhoud boven lezen.

Bent u op zoek naar een uitstekend sociaal evenement om uw rijke video op uw bedrijf kracht bij te zetten. Channelorange is een absoluut affiliatie op basis van Nederland, die een verbazingwekkende energieke video voor mijn bedrijf heeft gemaakt, en ik stel ze ook voor jou voor.

In welke branche u zich ook bevindt, animatie kan helpen. Of je nu een startup bent of een groot bedrijf, je moet animatievideo’s gebruiken. Deze video’s kunnen u helpen bij het uitleggen van complexe idee├źn of processen, het verkopen van uw producten of diensten, of het verbeteren van de erkenning van uw bedrijf, samen met wat u ook doet. De animatie zal resoneren met uw prospects. We hebben bijna allemaal animaties of tekenfilms in ons leven gezien, dus we kennen ze allemaal.

animatie laten maken bij channel orange